Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Co vlastně chce Putin?

O každoroční TV Show Vladimira Putina hovořil celý svět. Všichni už ho mají dost. Nikdo už mu nevěří, ale stejně o něm všichni mluví. Informační bomba samo sebou. I jí přidám své želízko do ohně. Pokusím se to zkrátit, protože moc dobře vím, kolik článků už jste na toto téma četli. 

Popisovat samotnou událost nebudu. Koho to zajímá, ten se díval. Koho to nezajímá, o nic nepřišel. Představil se nám totiž kouzelník, který vytváří iluze pro trpaslíky, svůj národ, samozřejmě ruský.

Kouzelník bezbožně lže již 15 let a exportuje ze své země nezměrné poklady. A trpaslíci hledí na kouzelníka jako omámení a hltají tu metelici, kterou je krmí.

Celý svět sedí a snaží se uhodnout, co vlastně ten Putin chce

Největší hodnota tohoto článku tkví v tom, že já odpovím na otázku, která mučí miliony lidí po celém světě. Tisíce analytiků si lámou hlavu a snaží se rozluštit logiku a motivaci kremelského čaroděje.

Drazí moji, není třeba být velikým analytikem, aby pochopit, co chce tento člověk a co je jeho hybnou silou. K tomu, aby odpovědět na tuto otázku, stačí být prostým a skromným blogerem (teď mluvím o sobě).

Dobrá tedy, nebudu vás dále napínat. Zapište si a spusťte své telegrafy – já vám nyní odhalím velké tajemství všech úmyslů Putina.

Politologická myšlenka 21. století je v úpadku. Proto musíme my, blogeři, odhalovat veliká politologická tajemství století, mezi které bez debat patří aktivity Vladimira Putina.

Putin dělá přesně to, co by rádo udělalo 80% obyvatel jeho zdechlého impéria. A konkrétně nasrat na hlavu co možná největšímu počtu lidí. Právě to a nic jiného. Prosím a dokonce vyžaduji od vás zachovat přesně moji formulaci. Protože to je veledůležité.

Ne položit hromadu hoven, nenakakat a nepodělat. Přesně tak: NASRAT!. Věřte mi, v tom je veliký rozdíl a ohromný duchovní smysl. Pokud to neřekneme správně, tak proces posírání hlavy bližního svého ztratí veškerý svůj sakrální smysl.

Nasrat na hlavu celému světu – to je hlavní nacionální myšlenka a národní cíl Rusů. O tom sní více než 80% žeroucích a seroucích organizmů na území současné Moskovie.

Putin byl zvolen Rusy, aby naplnil tento sen. A díky tomu, že si velkolepě radí s touto misí, ho Rusové milují. Milují upřímně a oddaně.

Odtud se bere i snaha vytvořit protektoráty Ruska na pólech, Měsíci, Marsu a Jupiteru. Celosvětová proletářská revoluce je to samé, jen s jinou interpretací.

Dokud je celý svět zaneprázdněn různými blbostmi, jako jsou iPhony, iPady, Toyoty, moderní technologie a výukové programy, tak Rusové, tito vysoce duchovní bytosti, již dávno pochopili veškerou zoufalost a neperspektivnost zemského bytí.

Putin testuje celý svět z odolnosti, všivosti a vlastnictví koulí

A sebe on mimochodem také testuje. On není jako varietní blbeček Hitler, se kterým je srovnáván beďary posetými novináři buržoazních novin. Putin je mnohem větší srab než Hitler a nikam neleze bez rozvahy. On je jako štěně a vše dělá s velkou opatrností. On vypočítává, ověřuje, kde je ta hranice, za kterou mu odřežou koule.

On trollí celý svět: jaderný popel, okupace Pobaltí, vtrhnutí na Ukrajinu. Trollí a po nocích padá smíchy ve svých kremelských sálech při pohledu na diplomaty zmítající se ve světových metropolích.

Sedí a tlemí se. ON. To nicotná nula, která neumí nic jiného, než kopat kolem sebe, se najednou stala jedním z vládců světa a svět je ochotný tancovat, jak ona píská. Jak teď máme nevěřit ve všemocnost KGB, která ve své rezervaci vychovala kozlíka Voloďu.

On se opíjí svou beztrestností. Ověřuje hranice povoleného. A je v šoku z toho, že v našem světě je možné VŠE! Pod podmínkou, že jste z Ruska.

Co bude Putin dělat dál

Z toho všeho je možné udělat jediný správný závěr. Putin bude dělat to, co dělá nyní, tedy testovat tento svět na odolnost. On je jako provazochodec bez pojistky. Bude hledat tu hranici, za kterou už přijde o koule. A celý svět bude hledět na tohoto chlapa a hledat možnost se s ním domluvit po dobrém.

Oni nikdy nepochopí, že Putin i celé jeho impérium, jsou obyčejní feťáci v posledním stádiu závislosti. Oni již nedokážou žít bez avantýr. Pokud se zastaví, nepřežijí.

A ruský národ nedokáže žít bez kuráže. „Ach matinko, podívej, co dokážeme. Celý svět se nás bojí“. Strach u Rusů nahrazuje úctu. Oni moc dobře vědí, že je celý svět nemá rád, proto lásku nahrazují strachem.

Proto se Putin pohrne až do konce. Zastavit mu nedovolí ta cháska, která není schopna nic tvořit, ale neustále cítí potřebu upoutávat na sebe pozornost a vyžaduje vítězství. Ale kde má brát ta vítězství, jestli všechna slušná místa na této planetě jsou již obsazena a za požadavky na tato místa je možné dostat po hubě?

Díky Bohu se Putinovi naskytl Krym a on ho ukradl před zraky celého světa, přičemž zneužil to, že se Ukrajina nachází ve stavu kómatu, do kterého ji přivedl kámoš Putina – Vítek Janukovyčů

Považujete ho za blázna? Proberte se, to ne Putin se zbláznil. Zbláznil se svět, který mu dovoluje sebou zametat.

Mimochodem, velký ruský prorok Vladimir Vysockij již dávno pěl podobný příběh o jiném kozlíkovi. I když, možné je vše. Třeba je to ten samý kozlík.

 

Autor žije na Ukrajině

Autor: Petr Harazím | pátek 25.4.2014 16:10 | karma článku: 22,71 | přečteno: 1352x
  • Další články autora

Petr Harazím

SSSR by ani za nic nezvítězil bez Velké Británie a USA

Nerad o tom mluvím, ale musím i vzhledem k těm všem, kdo položil svůj život za to, abychom my žili. I vzhledem k těm, kdo si to nepamatují, nebo nechtějí pamatovat a vědět. A já jim to chci připomenout.

7.5.2018 v 17:41 | Karma: 45,78 | Přečteno: 12000x | Diskuse| Společnost

Petr Harazím

Nesouhlasím se sovětskou lží Putlera

Nesouhlasím s tvrzením, že Sovětský svaz vstoupil do Druhé světové války 22. června 1941. Již podepsáním dohody o neútočení 23. srpna 1939 a jejích tajných příloh, Stalin a Hitler vstoupili na cestu rozpoutání 2. světové války.

13.5.2016 v 13:09 | Karma: 34,84 | Přečteno: 2288x | Diskuse| Společnost

Petr Harazím

Role Rudé armády v osvobození Prahy

Pražské povstání vypuklo 5. května 1945 v hlavním městě Praze. Česká národní rada vydala prohlášení o konci Protektorátu a o převzetí vládní a výkonné moci. Nejdříve probíhaly demonstrace, které brzy přešly do otevřeného odporu.

5.5.2016 v 16:20 | Karma: 30,94 | Přečteno: 2020x | Diskuse| Věda

Petr Harazím

Příznaky fašismu

Dr. Lawrence Britt, politolog, zabývající se studiem fašistických režimů Hitlera, Mussoliniho, Franka, Suharta a Pinočeta, došel k závěru, že všechny totalitní režimy mají 14 společných znaků, které tvoří charakteristiku fašismu.

8.5.2015 v 16:38 | Karma: 28,44 | Přečteno: 2072x | Diskuse| Společnost

Petr Harazím

Krátká analýza: vítězové a poražení v ukrajinských volbách

Na Ukrajině se včera konaly předčasné parlamentní volby, které měly dokončit proces přeměny ukrajinské společnosti a politické scény nazývaný Euromajdan, Evropská revoluce na Ukrajině nebo také Revoluce důstojnosti. Kdo opravdu volby vyhrál a kdo byl poražen? Předkládám vlastní krátkou analýzu.

27.10.2014 v 16:10 | Karma: 16,28 | Přečteno: 1207x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25,  aktualizováno  11:35

Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

ANO nemá představu o budoucnosti, odpověděl Fiala Babišovi ohledně důchodové reformy

24. dubna 2024  11:22

Šéf ANO Andrej Babiš na svém účtu na sociální síti X tento týden zveřejnil video, ve kterém...

Kdo pošle hlas do voleb z ciziny poštou, bude moci jít volit znovu a jinak

24. dubna 2024  10:57,  aktualizováno  11:20

Pravidla pro volby poštou ze zahraničí se ještě oproti původnímu vládnímu návrhu změní....

Senior přivezl granáty na služebnu v Prostějově autobusem, ukradl je na vojně

24. dubna 2024  11:17

Osmdesátiletý muž, který minulý týden přinesl na policejní služebnu v Prostějově v igelitové tašce...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.