Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K57a88r11e76l 80V34o73v76e14s

15. 4. 2014 13:52

Autoru už nic nepomůže :-(

0 4
možnosti
Foto

Proč je Ukrajinská armáda slabá? Důvod je prostý. V roce 1994 došlo v Budapešti k podpisu čtyřstranného memoranda - USA, Velká Británie, Rusko, Ukrajina - o nedotknutelnosti existujících hranic a výměnou za tuto záruku Ukrajina se vzdala své výhody nukleárně vyzbrojeného státu. Rusko mimo to  vyvinulo nátlak na vládu v Kyjevě aby radikálně zredukovala svou obrannou kapacitu. Což Ukrajina na základě Budapešťské podpisu udělala. Výsledek ?

5 2
možnosti
Foto

Snad tomu nevěříte. To je prostě bordel, který ta je a peníze se odkláněly někam jinam. To je celé.

2 2
možnosti
VS

Zase jiná fotka? To už je nejmíň třetí v pořadí. Pane - pokud se tak jmenujete - Harazíme, jste fake...a ještě k tomu velice, slušně řečeno, naivní.

2 3
možnosti
Foto

No, sledovat pohyby ukrajinské armády, jestli nějaká zbyla, na to stačí družice, agenti s dalekohledem se už dávno nepoužívají. A o amerických agentech asi psát nebudete, ale ten jejich nejvyšší byl v Kyjevě předevčírem, ale asi byl jen kafi. Ale můžeme se podívat na bývalé příslušníky IDF, kteří tam evidentně organizují tajné služby a působí tam od nepokojů v Majdanu. Víte, o opravdových agentech se nepíše, takovou věc si vyřizují zainteresovaní v tichosti mezi sebou, to je pravidlo, které platilo i za dřívější éry. Upletl jste sice bič, ale práskat se s ním nedá.

4 5
možnosti
Foto

Pane Černý, Vy toho o tajných službách asi dost víte. Ale co víte o obyčejných agentech - spolupracovnících, jako byli (a jsou) u nás ti registrovaní (a neregistrovaní) v Cibulkových seznamech? Ti se používají jen jako kanonenfutr a když selžou, hodí se přes palubu.

Já sám jsem odhalil tři, kteří byli na mne nasazeni, a další asi čtyři jsem našel ve spisech StB v pardubickém archívu. Pravou identitu dvou se mi stoprocentě zjistit nepodařilo.

Klasickou ukázkou "spícího" byl "kolega" z laborky. Ten míval tajuplné telefonáty a když jsme se chystali na generální stávku v r. 1989, tak všechny pečlivě fotil.

Činnost agentů je krásně viděl na aféře s Aeroflotem v r. 1969. Po čase byli zjištěni dva, kteří první hodili dlažební kostku. A tak se to, pane, dělá. Když bublají emoce, stačí jen trochu popostrčit.

1 0
možnosti
TH

IHNED rozpustit parlament i prezidenta a vypsat nové volby plus referenda zda federalizovat nebo ne. Klid by měly hlídat společné ruské a evropské síly pod vlajkou OSN. 

Jakékoliv jiné postupy (zvlášť uzurpování vlády , jak je to nyní v Kyjevu) s velmi vysokou pravděpodobností vyústí do občanské války, nelegální vládu, co terorizuje své občany nikdo nechce.

2 4
možnosti
OL

O23t86o 90L12e69v

15. 4. 2014 15:55

Tato vláda terorizuje své občany asi myslíte ty ruské bandity,že?;-D;-D;-D

1 0
možnosti
MN

Amerika usty sveho ministra zahranici bude rikat cokoli, co by hnalo Rusko do izolace .. jen uz tak trochu ve sve skromnosti neuvadi kolik tech lidi ze CIA tam ma sama. To, ze je zatim akce stala pet miliard dolaru, se zminila namestkyne ministra zahranici v uniklem telefonickem rozhovoru... je tezke delat arbitra, protoze ted se odehrava boj proti Rusku na poli dezinformaci a propagandy... mnoho ucelovych lzi ... stale je to Rusko, ktere neco udajne dela - ale ze strany Zapadu se nedeje nic - nikdo ze zapadu neprisel s tim, aby se zabranilo vojenskym stretum na Ukrajine - proc? Inu snadna odpoved - jim vubec nejde o ukrajinske obyvatele - oni maji s Ukrajinou jine plany a hlavne - potrebuji dostat do izolace Rusko, ktere jim uz nejednou zabranilo vyslat sve vojenske jednotky do cizich zemi  a o tom to je!

6 6
možnosti
OL

O60t58o 82L38e62v

15. 4. 2014 15:53

Do kterých zemí rusové někomu zabránili někam vojáky NATO nebo OSN  poslat?;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.