Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vražedná Ruská federace, nechci aby měli hranice ani o metr blíž k ČR.

0 0
možnosti

..... až si opucujete hlavu od tej první várky extrementů co Vás tak mocně zasáhla, tak očekávejte další příděl - se obávám, že bude několikanásobně větší.

1 0
možnosti

J39a51n 74N95o35v25á24k

25. 4. 2014 21:35

Až to autore budete chít trochu učesat a odborně podpořit, tak doporučuju knihu: https://www.kosmas.cz/knihy/139983/nomadi-a-rusove/

Zjistíte, že Putin nedělá nic víc a nic míň než dělali vládcové Rusů posledních tisíc let. Jsou to dědicové orientálních despocií a nomádských hord, dědicové Justiniána a Batú-chána.

To nic nemění na tom, že obyčejní Rusové jsou stejní lidé jako v jiých zemích, ale ta kulturní tradice se mění strašně těžko.

2 0
možnosti

Putin chce jen to, čeho litoval a to rozpadu Ruska v hranicích Sovětského svazu.

3 0
možnosti
Foto

Text byl psán nejspíše pod vlivem silných emocí a je plný neotřelých výrazů. S jeho objektivitou a kvalitou je to už podstatně horší. S trochou nadsázky lze konstatovat, že celý článek je jedna veliká domněnka a tvrzení nemající příliš oporu v realitě.

Zcela totiž ignoruje takové pro autora zřejmě zbytečné věci jako data, fakta, čísla. Rovněž autorův styl plný laciného pozérství a teatrální žvanivosti si příliš netyká s logickou stavbou textu a racionálním myšlením.

Článek doplněný infantilním fotem Putina tak vyvolává spíše rozporuplné pocity:-)

4 1
možnosti
Foto

Kam se na Vás hrabe Jaroslav Kojzar...

Nebo jste se u něj učil?

2 8
možnosti

Dovolil bych si souhlasit.R^

3 0
možnosti

M51i42l82a85n 50K58e81s53l

25. 4. 2014 17:39

Článek jsem přečetl hned dvakrát a jeho hodnotu natož největší hodnotu jsem neobjevil.Neumím asi číst nebo jsem těžce chápající.Putin nic nezačal.Šachisté by řekli,že zahajoval s černými figurami.Měl štěstí,že proti němu stáli šachoví začátečníci,které reprezentovali prezidentští šašci:Obama,Holand,Cameron a Gauk.Po jejich odřeknutí účasti na  olympiádě, bylo Rusům hned jasné,že se něco na tento termín chystá.Hráči s bílými figurami nepřišli s žádným  novým zahájením.Volili stejné zahájení jako  ve hře Gruzie-olympiáda v Pekingu.Co naplat,Rusové šachy ovládají.Odpověď zvládli.I když hrají s černými určují způsob hry.Dá se říci,že EU a USA hru o Ukrajinu moc nezvládli.Teď ať nenadávají Putinovi,ale sobě.Jedná tak,aby to vyhovovalo Rusům.To mohli předpokládat.

9 8
možnosti
Foto

O78t54a69k98a63r 26S39e40k59l

25. 4. 2014 17:23

Vskutku neotřelý názor na VVP. Pravdu se stejně nikdy nedozvíme - jak se z bezvýznamného špióna stal mistr světa a okolí.

Já se domnívám, že jde o neobyčejně frustrovaného a poníženého člověka, kterému se po rozpadu SSSR a rozvalu KGB zhroutil svět. Postupně se stal obětí jakého mesiášského komplexu a věří , že obnoví sílu a vážnost ( dosti diskutabilní) Ruska. Velmi nebezpečná diagnóza - velmi srovnatelná s Hitlerovou touhou rehabilitovat Německo po potupné Versaillské smlouvě.

Bůh s námi. Spíše by byl ale třeba nějaký nový Reagan , nebojácný , nekomplikovaný a přímý politik.

11 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS