Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

A jsi tedy Kafka, nebo Harazím? Kdo lže jednou.....

1 0
možnosti
VD

máte tam spoustu,  no jak to říci, nepravd !!

2 2
možnosti
JG

Já osobně zde nevidím že by z budovy létaly koktejly a nevidim ani slovo o tom že by na budovu stříleli:

https://www.youtube.com/watch?v=je1neAJT4Hs&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dje1neAJT4Hs&has_verified=1

0 0
možnosti
JN

Děkuji. Vůbec to nevyvrací tento článek. Spíš se ptejme komu poslouží mrtvé oběti, pokud už za tím hledáme konspiraci třetí strany?

1 0
možnosti
VK

Milý Petře Harazime.

Popisujete to neštěstí, jako byste přímo v Oděse byl.Předpokládám že ne, ale lze uhodnout na které straně barikády stojíte. Jenomže na rozdíl od Vašeho vyprávění ti zlí, proruští separatisté byli právě ti, kteří uhořeli zamknuti v Domě odborů. Jestli jste neviděl dnes zveřejněná videa a ohořelá těla, nebo skákající postavy z třetího patra hořící budovy, tak se na ně rychle podívejte. Jinak by mne zajímalo, nestudujete náhodou žurnalistiku?  Používejte rozum a objektivní informace.

11 5
možnosti
ZK

Z50d25e47n28a 93K84o80č79í

5. 5. 2014 21:34

Petr Harazim už několikrát zde dokázal, že lže a přebírá cizí články, které vydává za své vlastní, stejně jako lže o své identitě :-P!!!!

9 7
možnosti
JS

Autor zapomněl na základní fakt.Proukrajinské síly upekly 38 proruských aktivistů.Takovéhle svinstvo se nezapomíná.Hnus.

10 5
možnosti
Foto

Chtěl bych se vás autore zeptat, ve kterém ukrajinském městě či obci žijete. Dále mě zajímá, kde jste se nacházel v době oděských nepokojů 2. května.

3 2
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.