Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J38i74ř88í 77V51a12c71a

12. 7. 2014 20:53

S tou střelbou jste vedle, podlehl jste manipulaci současných vládců Ukrajiny Ministr vnitra Avakov, je ten, který ji má na svědomí jako šéf vojenské části majdanu.

Sami demonstranté tvrdili, že se po nich střílelo z výškových budou ... ti policisté jsou však dole !!! na ulici. 

Viděl jsem nesestříhaná videa s časovou synchronizací. V okamžiku, kdy konkrétně tito policisté stříleli jsou záběry z druhé strany na postupující demonstrany a jsou vidět obláčky prachu pod jejima nohama ..... načež začali demonstranti couvat.

Ano, byl tam jeden, demonstrant, kterej vzal do ruky kvér a střílel po policajtech .... tak ten to dostal ... ale myslím, že mrtvej nebyl.

O chvíli později, to ti samí demonstranti zkusili znovu ... a dostávali to z boku a ze zadu zvrchu (v žádném případě ne čelně přes ty kryty, který maj před sebou proti té jednotce na fotce) ze stejnýho směru jako kamera (hotel Ukrajina - pod kontrolou Majdanu)

Z boku to bylo z budovy Filharmonie (velitelství Majdanu - Avakov)

0 0
možnosti

Aha, Ukrajina cestuje do Evropy? Ona byla doteď v Asii? Neberte ve zlém, ale nazývat EU Evropou považuji za manipulaci.

2 0
možnosti

Proč jsou tolik let po válce bývalé ruské republiky v tak zoufalém hospodářském, politickém a společenském stavu. Chápu snahu Ukrajinců dostat se z vlivu Ruska, který je dusící. Hlavní vinu na těch odstředivých tendencích nese Rusko - pod jeho protektorátem jde všechno od 10ti k 5ti.

2 1
možnosti

Pěkný přehled, ale rozumíte tomu, proč nestačilo počkat na řádné volby, proč bylo nutné demonstrovat? Stačilo zahájít něco jako předvolební kampaň. Legitimním právem Janukoviče bylo nepodepsat, legitímním právem nového kandidáta na úřad prezidenta založit svou volební kampaň na ohlášení podpisu.

Ale fakt je ten, že jsem četl článek na internetu v češtině, který označil tu Asociační dohodu pro Ukrajinu za velmi nevýhodnou.

Jinak řečeno, opozice proti Janukovičovi dost hazardovala, a to právě s územní celistvostí Ukrajiny. A zcela zbytečně.

3 0
možnosti
Foto

U nás v r. 1989 také stačilo počkat na řádné volby. A leckde jinde též. Jenže svět se automaticky neřídí dle Vašich názorů, neb je nezná, a tak vina za ty mrtvé na Majdanu padne na Vás. Protože jste tam nezajel a neporadil jim to. Mohl jste Vaše poselství natočit na video a poslat do ukrajinské televize, nebo do rozhlasu. Ale to ne. Vy jste si klidně seděl na gauči, zatímco na Ukrajině umírali nevinní lidé. Hanba Vám, pane Řezníku.  A teď s křížkem po funuse chcete radit.

Proč jste nezasáhl  a neupravil Asociační dohodu, aby byla výhodnější?

3 2
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.