Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Dobře jste Putina popsal. Takto to přesně vypadá, když člověk s napoleonským komplexem dostane moc.

12 1
možnosti
JC

;-D Vtipný článek, převelice! Hlavně, že se Vám ulevilo a úkol je splněn.;-)

3 8
možnosti
JS

Vrchol chucpe: byvaly clen komunisticke partaje a dustojnik KGB naridi vyhrabat kosti carske rodiny zavrazdene bolseviky a za pritomnosti popu, svatych ikon a podkurovani kadidlem je necha prohlasit za svatorecene. A rusky narod to zere i s navijakem.

7 1
možnosti
ZB

Tu širokou ruskou duši se Vám podařilo vystihnout velice dobře...Rusové už jiní nebudou a nový ruský vůdce je jejich splněný sen.

8 3
možnosti
JC

To Vy jich máte tolik nesplněných, viďte?

1 9
možnosti
MM

M12i15l21a53n 63M82i79k14o

25. 4. 2014 16:41

Pane Bože, vy jste ale tak hloupý, že je mi úzko když si pomyslím co ještě naděláte v životě škod. Ovšem v iDnes byste mohl uspět. Budete-li tak pokračovat, budete tam mezi svými. Doporučuji držet se Palaty, ten by vám mohl dělat guru.

6 13
možnosti
IR

I56v68a33n 93R47a47č41e29k

25. 4. 2014 16:44

Jasně, pro vás rudochy je to rouhání:-)

5 2
možnosti
MN

hodně nenávisti, ale jinak nic. srovnavat Putina s nulou je sice usmevne a nejspis je prani otcem myslenky, ale je to uplne jinak. Kdyby byl Putin nulou, onim NIC pak se nebude svet tak o nej zajimat - dokonce s chvalit takove typy jako Lukasenka, prestoze jeste nedavno to byl nasimi medii oznacovany diktator c.1, ale kdyz rekl cosi proti Rusku a Putinovi, tak snad i ta Amerika nejaky ten chlup pusti a bude si diktatora podporovat jako uz to udelala v nejednom pripade. Putin neni zadny demon, ani strasak, zatim se tam za jeho ery delaji docela zajimava opatreni, ktera by u nas neprosla - uz treba jen onen zakaz ukladani penez v zahranici vysokym statnim urednikum, v posledni dobe si kontroluji i ceny potravin aby se nezvysovaly a jsou do toho zapojeni mladi lide .. u nas Lada Hruska z Novy.. ale ten je pres kvalitu. Byli odtrzeni od statni moci vsichni zbohatlici a oligarchove,vypakovali ze země všechny"neziskovky", napojené na cizí zdroje. Zakázali miseOBSE. Posvítili si na cizí "lidskoprávní" organizace, zakázali geneticky upravené potraviny atd. je toho vic. A to, ze je Putin u nich v oblibe, vzdyt tak by to melo byt, prezident by mel byt oblibeny u vetsiny lidi .. to, ze to u nas je jinak, nebo v jinych zemich, neznamena ze to je dobre. Kdyby ho nechteli nikdo by je nezastavil a nevolili by ho! ... Nicmene respektuji vas nazor na vec. Jen si myslim, ze informace ktere se tady u nas cerpaji jsou natolik zkreslene, ze nic jineho vas po tech masazich ani nemuze napadnout, nez ze je to tak jak jste napsal!

8 12
možnosti
IH

Mohl jste to napsat stručněji, např: "Držím Putinovi palce, aby se mu v Rusku podařilo obnovit bolševismus."

7 3
možnosti

Do stavu kómatu Ukrajinu nepřivedl kámoš Putina – Vítek Janukovyčů, ale dárky do EU a pět miliard dolarů od USA.

7 9
možnosti
IH

To je typicky komančská myšlenka, za krach mohou peníze, které jsem dostal

6 3
možnosti
JC

Vy jste lepší, Vladimíre. Pravda, také slušnější.;-);-D

0 5
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.