Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Pan Harazim napsal dobrý článek o Oděse, kde jen popisoval situaci a málo soudil. Tohle je trochu horší, ale je fakt, že většina Ukrajinců, jakékoliv národnosti, kce zůstat v Ukrajině, ale také většina nechce majdanskou chátru. Je jasné, že Rusko problémy zveličuje, ale ty problémy tam jsou a vyvrcholily v Oděse. A ty problémy jsou majdanci, přesněji nacionalistické až nacistické strany Svoboda a Pravý sektor, jež se Majdanem dostaly do vlády. A těch se každý lušný člověk bojí, mimochodem před nimi varovala i EU v roce 2012. Bohužel nenávist a rozbroje může zasít i tato celkem nepočetná skupina fanatiků, zvlášť když má za sebou státní aparát. Máme historické zlušenosti, málokdo ví, že hon na čarodějnice defakto odstartoval jediný člověk, autor proslulého Kladiva na čarodějnice, dlouho jej církev nebrala vážně, i ženy, jež se přiznali sami k satanismu, či okultismu dostávali max. pokuty, nikdo jim nevěřil, že obcují s ďáblem apod., ale tento muž svojim celoživotním působením obrátil církevní myšlení o 180°.

4 0
možnosti
PH

;-DNjn. Umele vyrobena identita, propaganda. A ze prej to delaji jen Rusaci.

9 4
možnosti
OB

Dobrý článek, ale příště bych prosil uvádět, třeba na konci článku, odkazy na zdroje. Čtu pravidelně průzkumy, zprávy mezinárodních organizací, a tak vím, že píšete pravdu. Přesto by to bylo průkaznější pro ty, co s Vámi nesouhlasí.

11 1
možnosti
Foto

Dobrá připomínka, jenže na některé neplatí, ani kdybyste je tam přitáhl, aby se mohli přesvědčit na vlastní oči. Obvinili by Vás, že je hypnotizujete.

9 0
možnosti
JM

Nemám ve zvyku být osobní a hrubý, ale proboha odkud se furt ti adolescenti s vymytýma hlavama rojí? Na to mají někde nějakou klonovací stanici nebo co? Neměl byste chlapče raději někde objevovat samohanu?

9 12
možnosti
PK

A vy jste starej nevymytej? Nebo do jaké kategorie se řadíte?

6 6
možnosti
FF

Vážený pane "Harazíme", dovolte nám, abychom Vám srdečně pogratulovali.

Stal jste se jubilejním tisícím odhaleným fake profilem v historii našeho portálu. Za odměnu od nás získáváte dárkový balíček, obsahující propagační předměty s logem našeho portálu.

Cenu si převezměte osobně v sídle společnosti MAFRA v Praze 5.

Pro Vaši snažší identifikaci nám, prosím, předem zašlete svou skutečnou fotografii, abychom Vás vůbec poznali a Váš dárkový balíček nepředali někomu úplně cizímu. To bychom neradi.

Za Vaše blogy Vám velice děkujeme, přestože je vlastně vůbec nepíšete Vy.

S přáním pěkného dne blog.iDNES.cz

15 7
možnosti
VH

co vás vlastně štve víc, že si autor poupravil z nějakého důvodu prezentaci své identity anebo trefná analýza jeho textů? :-)

4 6
možnosti
VM

Hodnota článku je zřejmě problematická...

   Není mi vůbec jasné jakou má  autor  motivaci  tohle uvádět..

Ony ty poměry narajině byly podivné již 1938,1939 atd. Volynští  Češi tam byxdleli, také jsou informa z této strany

9 1
možnosti
ZK

Z15d83e81n48a 92K83o52č27í

6. 5. 2014 19:32

Jsou to vesměs zavádějící polopravdy. Proč ale si dává tolik práce s tím lhaním ?

15 10
možnosti
Foto

Perfektně jste si to zdůvodnil, zdá se, že Vám je všechno jasné. Nyní tedy přemýšlejte, proč si totéž co Vy nemyslí ti, kteří skutečně na jižní a východní Ukrajině žijí. Je to normální vědecká metoda, nesouhlasí-li teorie s praxí, je nutno hledat chybu v teorii a nikoli v praxi.

9 16
možnosti

I30v36a11n 91Š53u11s50t98r

6. 5. 2014 20:43

Já teda nevím jak vy, ale já vůbec nevím co si lidé na Ukajině myslí. Proto chodím a čtu tyhle články, abych si o tom něco začal myslet alespoň já. 

A pokud pracujete ve firmě, která má navázané obchodní vztahy s Ukrajinou (JV) stejně si nemyslím, že byste byl schopen vědět, co si lidé myslí.

0 0
možnosti

Potom nechápu, proč ukrajinská vláda se bojí vyhlásit oblastní referenda o tom, kam chtějí obyvatelé toho či onoho regionu patřit. Zda pod hrůzovládu Putina, nebo zcela jistě demokracii  ryzího liberála Turčinova?

13 4
možnosti
MR

budou presidentske volby, to vam zatim nestaci?

3 2
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.