Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nechápu, kde se ve Vás bere taková sebejistota ve Vašich tvrzeních i když pod Vaší fotografií jste se vlastně popsal své ego excelentně excentricky.

Ukrajinská vláda žádnou demokratickou ani právní legitimitu nezískala. Volbou prezidenta ji dostal akorát tak prezident se stejně smutným pozadím, ale nic není vyřešeno. Východní prezident to také není a volební účast cca 60% - to je směšné vzhledem k  tomu o co tam jde. Vyšlo jasně najevo, že Pravý sektor nemá takový mandát, který si získal násilným pučem a rozhodující budou až parlamentní volby. Do té doby Ukrajina bude přešlapovat na místě. Není tam žádná schopnost dohody a kompromisu, ale uvidíme za týden.:-)

11 6
možnosti
IM

I48v95o 17M82i84l87d37a

27. 5. 2014 8:37

kdo nechce slyšet, neslyší...

kdo nechce vidět, nevidí...

kdo nechce přemýšlet, nepřemýšlí...

a pak se nelze divit tomu, že napíše takovou blbost

15 10
možnosti
JT

vyjadřujete se k článku nebo k některým diskutujícím?

0 0
možnosti
MN

Přání otcem myšlenky, kéž by tomu tak bylo.

2 5
možnosti
ZK

Může mi někdo vysvětlit, proč takový "výblitek" visí na titulce?

6 18
možnosti

Protože je to dobrý blog s logickými analytickými závěry a díky čerstvé informaci z prezidetské ukrajinské volby i s aktuální dosud nepublikovanou zprávou. Tak proto.

:-)

20 18
možnosti
PS

Neuspech nacionalistickych kanditatu je dan tim, ze sve volice dobrovolne prepustili Porosenkovi. Ani Tjahnybok, ani Jaros nemeli zadnou kampan, nevidel jsem jediny jejich bilboard - narozdil od posuka Ljaska, ktery ale  ziskal 8 procent. Legitimitu voleb zpochybni kdokoliv bude chtit, treba tim ze jednoho kandidata donutili vzdat se ucasti ve volbach bitim. Neuspech proruskych kandidatu je dan tim, ze jejich volici volby ignorovali. Souhlasim s bodem 1 a castecne s bodem 2.

2 0
možnosti
Foto

Jaroš opravdu kampaň neměl. Tedy ne viditelnou. Ale Ťahnybok měl dost intenzivní kampaň v televizi. Jeho spoty se spolu se spoty Tihipka, Dobkina, Jůlie a Porošenka objevovali na všech kanálech snad v každé reklamní pauze.

2 0
možnosti
PK

Pane Hrazíme, váš spisek mi přijde velmi zjednodušený a neojektivní. Je třeba brát v úvahu, dle mého názoru že nic není samo sebou a vše má své příčiny a následky. Není mým cílem vás kritizovat a brát vám váš názor. Ovšem již chrakteristika, kterou o sobě uvádíte: ' Nesnáším útlak a násilí. Svoboda je pro mne důležitá jako vzduch či voda.' si trošku protiřečí. Co je podle vás svoboda, když fakticky neexistuje svobodného člověka. Pokud totiž není závislý na podmínkách nutných pro život, je čím dál závislejší na věcech naprosto zbytných a pokud je nemá tak strádá. A třeba již mobilním telefonem počínaje.Rovněž tak útlak a násilí které nesnášíte a ve kterém jsme žili, žijeme a bude žít a jinak to nejspíš ani být nemůže.

4 11
možnosti

:-)

To je věc vnitřního pocitu a osobnostního založení každého člověka, pane Kalvodo. Vy - a jistě i suma dalších jiných lidí - máte pocit, že jste žili a žijete v útlaku a násilí (;-D), jiný se může cítit svobodný a jako ryba ve vodě v naprosto stejném prostředí. Někteří nadávali, nadávají a nadávat budou, jiní žijí spokojené životy a jsou vděčni za svobodu a život bez vlády jedné strany s Lidovými milicemi,  tajnou policií a udavači za zády. Podívejte, kolik je u nás lidí, kteří vstanou a jdou nadávat na internet, to je až neskutečné. Když ovšem mají zvednout zadky a jít volit, zůstávají doma a dále jen čile nadávají. To je docela smutný život, nemyslíte ?

12 4
možnosti
Foto

V Britském deníku TheGuardian,zrušili diskusi pod články a blogy,které se týkaly Ukrajiny.Důvod?Diskuse byla podle

vedení deníku ovládnuta profesionální,cílenou pro-Ruskou propagandou!Je docela evidentní,že se něco podobného děje i tady!Nějaký koment"on that score",Třesohlavý:-/?

11 7
možnosti

to jako myslíte vážně ? co jste napsal...? To tedy považujete české lidi za úplné tro..i bež rozumu? Nebo přání je otcem myšlenky? tak pro vás taky : méně emocí a více zapojovat rozum doporučuji...:-)

9 5
možnosti
DH

Admin by měl zakázat blogy s vylhanou identitou.;-€

11 5
možnosti
JR

J64a29r97a 55R94a23n77k

29. 5. 2014 1:09

Pani Hubackova, autor ma konecne puvodni fotografii.

1 0
možnosti
LC

Jak už zde někdo napsal, přání otcem myšlenky.

1. Volbou prezidenta ukrajinská vláda nezískala ani o centimetr více legitimity.

2. Jednoho oligarchu vystřídal jiný, bohatší. Nedovedu si představit, co by rozpoutala kulturní fronta a média v Česku, kdyby Babiš kandidoval, či dokonce zvítězil v prezidentské volbě. Přitom proti Porošenkovi to je příštipkář okresního formátu. A s Jůlinkou se Porošenko určitě dohodne, vytýčí hranice zájmů.

3. Fascinace lidu oligarchy na východě je nesmrtelná.

8 2
možnosti
MR

takze kdyby volili pripojit se k Rusku, tak by to bylo legitimni. Takto ne. Aha.

9 2
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.