Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vražedná Ruská federace, nechci aby měli hranice ani o metr blíž k ČR.

0 0
možnosti

..... až si opucujete hlavu od tej první várky extrementů co Vás tak mocně zasáhla, tak očekávejte další příděl - se obávám, že bude několikanásobně větší.

1 0
možnosti

J39a51n 74N95o35v25á24k

25. 4. 2014 21:35

Až to autore budete chít trochu učesat a odborně podpořit, tak doporučuju knihu: https://www.kosmas.cz/knihy/139983/nomadi-a-rusove/

Zjistíte, že Putin nedělá nic víc a nic míň než dělali vládcové Rusů posledních tisíc let. Jsou to dědicové orientálních despocií a nomádských hord, dědicové Justiniána a Batú-chána.

To nic nemění na tom, že obyčejní Rusové jsou stejní lidé jako v jiých zemích, ale ta kulturní tradice se mění strašně těžko.

2 0
možnosti

Putin chce jen to, čeho litoval a to rozpadu Ruska v hranicích Sovětského svazu.

3 0
možnosti
Foto

Text byl psán nejspíše pod vlivem silných emocí a je plný neotřelých výrazů. S jeho objektivitou a kvalitou je to už podstatně horší. S trochou nadsázky lze konstatovat, že celý článek je jedna veliká domněnka a tvrzení nemající příliš oporu v realitě.

Zcela totiž ignoruje takové pro autora zřejmě zbytečné věci jako data, fakta, čísla. Rovněž autorův styl plný laciného pozérství a teatrální žvanivosti si příliš netyká s logickou stavbou textu a racionálním myšlením.

Článek doplněný infantilním fotem Putina tak vyvolává spíše rozporuplné pocity:-)

4 1
možnosti
Foto

Kam se na Vás hrabe Jaroslav Kojzar...

Nebo jste se u něj učil?

2 8
možnosti

Dovolil bych si souhlasit.R^

3 0
možnosti

M51i42l82a85n 50K58e81s53l

25. 4. 2014 17:39

Článek jsem přečetl hned dvakrát a jeho hodnotu natož největší hodnotu jsem neobjevil.Neumím asi číst nebo jsem těžce chápající.Putin nic nezačal.Šachisté by řekli,že zahajoval s černými figurami.Měl štěstí,že proti němu stáli šachoví začátečníci,které reprezentovali prezidentští šašci:Obama,Holand,Cameron a Gauk.Po jejich odřeknutí účasti na  olympiádě, bylo Rusům hned jasné,že se něco na tento termín chystá.Hráči s bílými figurami nepřišli s žádným  novým zahájením.Volili stejné zahájení jako  ve hře Gruzie-olympiáda v Pekingu.Co naplat,Rusové šachy ovládají.Odpověď zvládli.I když hrají s černými určují způsob hry.Dá se říci,že EU a USA hru o Ukrajinu moc nezvládli.Teď ať nenadávají Putinovi,ale sobě.Jedná tak,aby to vyhovovalo Rusům.To mohli předpokládat.

9 8
možnosti
Foto

O78t54a69k98a63r 26S39e40k59l

25. 4. 2014 17:23

Vskutku neotřelý názor na VVP. Pravdu se stejně nikdy nedozvíme - jak se z bezvýznamného špióna stal mistr světa a okolí.

Já se domnívám, že jde o neobyčejně frustrovaného a poníženého člověka, kterému se po rozpadu SSSR a rozvalu KGB zhroutil svět. Postupně se stal obětí jakého mesiášského komplexu a věří , že obnoví sílu a vážnost ( dosti diskutabilní) Ruska. Velmi nebezpečná diagnóza - velmi srovnatelná s Hitlerovou touhou rehabilitovat Německo po potupné Versaillské smlouvě.

Bůh s námi. Spíše by byl ale třeba nějaký nový Reagan , nebojácný , nekomplikovaný a přímý politik.

11 2
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.